🡣

Over ons

Onze missie en visie

Wij geloven in samenwerken. Samen met onze dealers, fabrikanten en partners dragen wij bij aan het feit dat wij geloven dat iedereen een prettige werkomgeving verdient. Door luisteren, meedenken en adviseren komen we tot mooie, creatieve en functionele oplossingen. Onder het motto ‘alles voor een ergonomische werkplekinrichting’ leveren wij producten en diensten die zorg dragen voor een ergonomisch verantwoorde werkplek waarbij gezondheid, productiviteit en comfort een zeer belangrijke rol spelen.

Onze expertise

Thovip Workspace Solutions staat voor kwaliteit, snelheid en fl exibiliteit. Wij hebben maar één doel en dat is de klant blij maken. Ons ervaren en enthousiast team staat dagelijks voor u klaar om u op correcte wijze te voorzien van (product)informatie en advies. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Historie

Thovip Workspace Solutions is in 2009 ontstaan als business unit van het in 1938 opgerichte Thovip BV, een groothandel voor kunststof spuitgietproducten. Door de grote vraag naar kabelmanagementproducten (kabeldoorvoeren, kabelslangen, kabelklemmen etc.), wat allemaal spuitproducten zijn, is het idee ontstaan om voor deze producten een aparte business unit op te richten. Al snel werd het assortiment uitgebreid met monitorarmen, CPU houders, electrifi catie en nog veel meer. Kortom, alles voor een ergonomische werkplekinrichting. In januari 2015 is de business unit uitgegroeid tot een zelfstandige onderneming, Thovip Workspace Solutions.

Ons sales team

Mike Sanders
Sales & marketing manager | partner
T: 077-711 4370 | 06-4857 1314
Gerko Slots
Sr. Accountmanager
T: 077-711 4370 | 06-8394 4909
Ramon van Mosseveld
Sales binnendienst
T: 077-711 4370